nää wilhelmiinat on kyllä tooosi hyviä! ehkä mun lemppari keksejä, siis kaupan keksien jälkeen ;P..ohje on löydetty joskus aikoja sitten kotilieden sivuilta, joten sieltä kopsasin sen tähän..

781330.jpg

Wilhelmiinat

200,0 g voita
2 1/4 dl sokeria
1 munankeltuainen
2,0 rkl siirappia
3,0 tl vaniljasokeria
5,0 dl vehnäjauhoja
2,0 tl ruokasoodaa
  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää keltuainen, siirappi ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.
  2. Muovaa taikinasta kuusi tankoa ja paista ne kahdella, leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä 200-asteisessa uunissa kauniin ruskeiksi. Leikkaa tangot heti uunista otettuasi pellillä vinoneliöiksi. Anna jäähtyä pellillä ja säilytä rasioissa.